Meld je aan! Workshop Goede Zaken

08 november 2016

Workshop ‘samenwerken met bedrijven’

Namens Rabobank Foundation en de Nederlandse Uitdaging bieden wij u de workshop Goede Zaken® aan op donderdag 17 november van 19.30 – 22.00 uur bij Roodbeen, Boekdrukker 15 te Nijkerk.

De workshop leert jaarlijks honderden stichtingen, verenigingen en instellingen succesvol samenwerken met bedrijven. Goede Zaken® is een praktische workshop met veel voorbeelden uit de praktijk en ruimte voor al uw vragen.

Bijvoorbeeld: een bouwbedrijf adviseert bij de verbouwing van de scouting en in ruil daarvoor organiseert de Scouting een survivaltocht voor de kinderen van de werknemers, de EHBO vereniging krijgt een trainingsruimte van een bedrijf en als tegenprestatie ontvangt het bedrijf een gratis EHBO training voor drie medewerkers.

Waarom meedoen met de workshop Goede Zaken®?

U krijgt antwoord op de vraag hoe u kunt samenwerken met bedrijven, juist in deze tijden van bezuinigingen.

Naast een leuke en leerzame avond levert de workshop 90% kans op een succesvolle samenwerking met een bedrijf ofwel ‘beursvloermatch’!

U leert wát bedrijven kunnen bijdragen aan uw belangrijkste plannen en wensen en aan het eind van de avond heeft iedere organisatie haar eigen vraag en aanbod gereed.

U weet na de workshop wat u aan bedrijven kunt vragen en wat uw organisatie te bieden heeft.

U ontvangt een informatiemap die u helpt om andere bestuursleden en vrijwilligers te informeren.

Schrijf u nu in voor de workshop!

Per organisatie kunnen maximaal twee personen deelnemen. Vol is vol, dus meld u snel aan! Aanmelden kan via een mail naar nijkerkseuitdaging@gmail.com. Voor vragen kunt u contact opnemen met Marleen Schuit, tel. 06 52 05 80 12. De workshop is voor verenigingen, stichtingen en instellingen, zowel voor kleine vrijwilligersorganisaties als voor grotere professionele instellingen. Meer informatie: www.goedezaken.eu.