Opsteker van Wethouder Patricia van Loozen, met dank aan alle uitdagers!

27 maart 2017

Welkom aan ‘De Uitdaging’

‘De Uitdaging’ is sinds kort gevestigd in de depedance van het stadhuis aan de Kolkstraat. De hoogste tijd voor Patricia van Loozen om Marleen Schuit van ‘De Uitdaging’ welkom te heten met een bloemetje. Ook heette Patricia Nathalie van Manen welkom bij ‘De Uitdaging’. En sprak Patricia haar waardering uit voor de reslutaten tot nu toe die de matchgroep al laat zien.

 

Met de opening van de dierenweide bij zorgcentrum De Pol in juni 2016 is Nijkerk de zesenveertigste gemeente in Nederland die is aangesloten bij ‘De Uitdaging’, een project om het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties met elkaar te verbinden. Deze stichting bemiddelt tussen vraag vanuit welzijnsorganisaties en aanbod vanuit het bedrijfsleven. Nadya Aboyaakoub is lid van de adviesgroep van de “Uitdaging” en Patricia van Loozen is betrokken als ambassadeur.

 

Na de oprichting zijn er al veel intitiatieven ontstaan om trots op te zijn. Zo ontving Stichting Gered via de matchgroep van de Uitdaging  40 underlaymentplaten van Pleijsier Bouw Nijkerk. In oprichting is een kadootjesbank. En bijna vijftig mensen namen donderdagavond 23 maart plaats in het Hollandse sferen ingerichte pop-up restaurant in het Stoomgemaal. Vluchtelingen dineerden er met vakgenoten uit Nijkerk en omgeving. Een mooi evenement georganiseerd door ‘De Uitdaging’  waar de liefde voor een vak onderwerp van gesprek bleek.

 

Op de foto van links naar rechts: Daphne Aartsen (betrokken vanuit de gemeente bij het diner in het Stoomgemaal), Nathalie van Manen (De Uitdaging), Marleen Schuit (De Uitdaging) en Patricia van Loozen (gemeente Nijkerk).