Doe eens iets voor een ander.
Een klus uitvoeren waar een non-profitinstelling niet aan toe komt. Het vormt een zinvol en verrassend teamuitje. De collega van de financiële afdeling blijkt heel goed met verstandelijk gehandicapten om te kunnen gaan, de afdelingsmanager is eigenlijk ook heel handig bij het schilderen. Werknemers kunnen na het uitvoeren van een dergelijke klus trots zijn op uw bedrijf.

De Nijkerkse Uitdaging is innovatief in het ontwikkelen van nieuwe vormen van vrijwilligerswerk. Naast projecten waarbij werknemers de handen uit de mouwen steken, wordt er ook bemiddeld bij het vinden van specifieke kennis en kunde. Advocaten, fiscalisten en consultants geven bijvoorbeeld advies of een PR-bureau helpt bij het opzetten van een gedegen PR-plan.


Deuren openen die anders gesloten blijven.
Een bedrijfslustrum vieren door een goed doel financieel te ondersteunen, een uitje financieel mogelijk maken voor mensen die zelf de toegangsprijs niet kunnen betalen maar die ook graag eens uit de dagelijkse sleur willen stappen. De Nijkerkse Uitdaging denkt graag met u mee en heeft contacten met zeer uiteenlopende goede doelenorganisaties in Nijkerk.