NIJKERKS KADOOTJE

De Nijkerkse Uitdaging heeft samen met Careander en Sigma Nijkerks Kadootje opgericht. Dit is een sociaal maatschappelijk initiatief voor iedereen uit Nijkerk. Het is een mooie samenspel tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties die er samen voor zorgen dan alle vrijwilligers uit Nijkerk een cadeautje kunnen ontvangen als dank voor het goede werk dat zij doen.

Hoe werkt Nijkerks Kadootje

Nijkerks Kadootje krijgt van bedrijven materialen die we mogen gebruiken om een cadeautje van te maken. We krijgen ook relatiegeschenken die we mooi inpakken. Alle cadeautjes geven we ook weer weg aan stichtingen en verenigingen want daar werken de vrijwilligers die we bedanken.

Soms geven we ook cadeautjes voor een bingo of markt als het om een goed doel gaat.

Bij Nijkerks Kadootje werken veel vrijwilligers gezellig met elkaar samen. Iedereen kan meedoen aan een activiteit want er wordt met veel verschillende materialen gewerkt. Het is ook een leuke manier om te ontdekken waar je goed in bent. Sommige mensen vinden het leuk om andere mensen te begeleiden of om mee te denken over creatieve ontwerpen. Er is voor iedereen iets te doen.

Informatie en contact

Binnenkort heeft Nijkerks Kadootje een eigen website. Nu kun je meer informatie lezen op de facebookpagina.