Wat Is Het Synoniem Van De Haven

wat is het synoniem van de haven – een kamer of kamers verhuurd aan iemand, normaal gesproken in een vergelijkbaar huis als de eigenaar.

“de homesteaders waren emulous van elkaar met betrekking tot welke van hen de nieuwe debuut zou moeten vasthouden totdat ze zich konden herbergen.

“. “je zult deze boeven niet vasthouden, behalve dat als je de realiteit erkent, je als een crimineel wordt behandeld voor een soortgelijk misdrijf.

“. “het was in frankrijk dat ze de mogelijkheid begon vast te houden om een ​​culinaire gastronomische specialist te worden.

“. “getrouwde stellen moesten niet vasthouden aan mysteries van elkaar, noch meisjes van hun moeders.

LEZEN  Hoe Breng Je Schurken En Tuff Verf Aan

“. Zie je ook wat is iets dat tegenkomt? zinnen met het woord havenwoorden die rijmen met haven wat is de vorige tijd van de haven? wat is het meervoud van de haven? wat is de modificator voor de haven? wat is het ding voor de haven? wat is een andere manier om te zeggen vasthouden? interpretaties voor haven gebruiken onze equivalente locater dicht bij woorden harbourage harbourages harbour wrok vasthouden aan wrok over wrok tegen vastgehouden haven haven twijfel harbours twijfel harbor seals harbour seal harbours wrok 7-letter woorden beginnen met h ha harbarb harb harbou.

Wat Is Het Synoniem En Antoniem Van Harbor?

ˈHːːrbɝ) een plaats van toevlucht en comfort en veiligheid. Antoniemen. Undock Exit Starboard Right Barting. Sanctuary Refuge Harbor. haven (Engels)

Is Pier Een Synoniem Van De Haven?

Op deze pagina kunt u 29 synoniemen, antoniemen, idiomatische uitdrukkingen en gerelateerde woorden voor Pier ontdekken, zoals: haven, kolom, dock, ondersteuning, anta, steiger, ligplaats, slipway, kust en kayside.

Wat Is De Betekenis Van Een Haven?

1: Een deel van een waterlichaam (als zee of meer) zo beschermd dat het een plaats van veiligheid is voor schepen: Port. 2: Een plaats van veiligheid en comfort: toevluchtsoord. haven. werkwoord. herbergd; herbergen.

LEZEN  Kun Je Toiletpapier In Het Toilet Venetië Plaatsen?

Wat Is Het Synoniem Van De Haven?

Refuge, Haven, Safe Haven, Shelter, Sanctuary, Retreat, Asylum, Place of Safety, Place of Security, Port In a Storm, Oasis, Sanctum.

Wat Is Het Synoniem Van Pier?

steile, kade, werf, dok, landing, landingstadium, landingsplaats, slipway, jachthaven, waterkant, golfbreker, mol, groyne, dijk, zeemuur, dijk. 2’the Piers of the Bridge ‘

Wat Is Een Synoniem En Antoniem Voor Pier?

ˈPɪr) een platform gebouwd vanaf de kust in het water en ondersteund door palen; Biedt toegang tot schepen en boten. Antoniemen. UNDOCK EXIT ONGESCHRIJVEN ONDERWIJS VERVOLGEN VERBODEN BOYCOTT DE MAAKKROEP. Wharfage Dock Quay Bollard Wharf.

Welk Woord Is De Haven?

1: Een deel van een waterlichaam (als zee of meer) zo beschermd dat het een plaats van veiligheid is voor schepen: Port. 2: Een plaats van veiligheid en comfort: toevluchtsoord. haven. werkwoord. herbergd; herbergen.

Wat Is Een Haven?

Een haven is een waterlichaam beschut door natuurlijke of kunstmatige barrières. Harbours kunnen veilige verankering bieden en de overdracht van vracht en passagiers tussen schepen en de kust mogelijk maken. 5 – 12+ Geografie, fysieke geografie.

LEZEN  Wat Is Geen Poo Methode

Wat Is De Betekenis Van De Haven In De Wetenschap?

Een deel van een zee, een meer of ander groot water, ofwel door land omgeven of kunstmatig beschermd om een ​​plaats van veiligheid te zijn voor vaten bij stormachtig weer; een poort of haven.

Wat Is De Haven Kort Antwoord?

Een haven (of haven) is een plaats waar schepen kunnen beschermen. Sommige havens worden gebruikt als poorten om schepen te laden en te lossen. De haven zal kades of pijlers hebben waar de schepen kunnen worden afgemeerd of vastgebonden en een transportsysteem voor het binnenland van goederen.

Wat Is Een Voorbeeld Van Een Haven?

Een voorbeeld van de haven is een haven waar iemand zijn boot kan vastbinden. Een beschutte uitgestrektheid van water, grenzend aan land, waarin schepen kunnen aanmeren of verankeren, vooral voor het laden en lossen.

Wat Is Het Synoniem En Antoniem Van Harbor?

ˈHːːrbɝ) een plaats van toevlucht en comfort en veiligheid. Antoniemen. Undock Exit Starboard Right Barting. Sanctuary Refuge Harbor. haven (Engels)

Leave a Comment